Studie: Art of Mixing

Sinds begin dit jaar ben ik begonnen met de studie ‘Art of Mixing’ aan Berklee en krijg les van Rachel Alina, een veelgevraagd mixer uit New York.

Steeds vaker ben ik te vinden in mijn studio als producer en mixer. Als pianist, arrangeur en producer weet ik meestal wat ik wil. Soms is het een hele zoektocht om technisch voor elkaar te krijgen wat ik in mijn hoofd al hoorde.. Deze studie helpt me daar nu al bij. Leuk om me ook op dit gebied verder te ontwikkelen en dit groeiende deel van mijn werk serieus te nemen.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s