Henk Doest officieel Nord artiest

Henk Doest is vanaf september 2015 officieel aangenomen als Nord artiest. Het bekende pianomerk staat wereldwijd voor kwaliteit en authenticiteit. In Nederland zijn slechts enkele muzikanten door Nord als ‘ambassadeur’ uitgenodigd om hun naam en muziek aan het merk te verbinden. Henk is hier een van de eerste pianisten die aan Nord verbonden is.

Bekijk Henk’s pagina op de Nord Website hier

 

Henk zegt op de internationale Nord website: “I instantly fell in love with the Nord stage and the hammond C2d. They are so realistic, easy to use, authentic and portable. Whenever I accompany a singer, I should be involved in his/her voice, not in ‘what the hack’ my instrument is doing: that’s why I choose Nord…”

 

9 Comments

  1. Gefeliciteerd, daar zal Nord vast geen spijt van krijgen:) We hopen je als ambassadeur nog vaak mee te mogen maken; genieten altijd van je muziek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s