Samenwerken?

Zin om samen te werken?  Ik ben benieuwd naar je idee, neem gerust contact op. Hieronder een aantal mogelijkheden.

Pianist
Op zoek naar pianist voor je concert, voorstelling of (studio)project? Jazz, gospel, pop, country, prog. rock, kleinkunst of klassiek? Ik heb in veel verschillende bands en projecten ervaring opgedaan. Ik voeg me graag naar jouw idee, maar zal ook zeker input geven als je dat wilt.

Produceren & Opnemen
De afgelopen jaren produceerde ik verschillende albums van o.a. Martin Brand, Elise Mannah, MisSion Gospelchoir en speelde ik voor veel projecten toetsen, piano, hammond en accordeon in. Ik heb een studio aan huis waar ik regelmatig zangers en muzikanten ontvang, werk aan nieuwe liedjes en hoogwaardige opnames kan maken. Een Steinway vleugel is aanwezig.

Lessen en workshops
Henk is beschikbaar voor bandworkshops, pianoles (voor gevorderden). Henk: “Naast het optreden en mijn studiowerk geniet ik ervan om opgedane ervaring en visie met anderen te delen en hen een stap verder te helpen. Ik probeer te peilen waar een groep of persoon momenteel staat en dan geef ik input voor de volgende stap. Soms kan dat een uitdaging inhouden voor de deelnemers, een sprong in het onbekende. Zeker als het gaat om het (even) loslaten van zekerheden en een vertrouwde aanpak. Muziek maken, zeker in bandsamenstelling, is soms risico durven nemen, initiatief nemen, vertrouwen geven, anderen ruimte geven, leren loslaten of juist vasthouden van afspraken. Samen van elk stuk een ‘kloppend’ verhaal maken waarin ieder bandlid weet wat zijn of haar plek is en deze plek ook krijgt en inneemt.

Los hiervan is ‘gewoon’ beter piano leren spelen ook een prachtig doel natuurlijk.

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s