Vier Maten Glimlach theaterconcerten

Initiator, Arrangeur, Bandleider &Pianist

Samen met zanger/theatermaker Martin Brand trek ik langs verschillende steden met ons theaterprogramma ‘Vier Maten Glimlach’. Steeds wordt een lokaal projectkoor van kleinkunst liefhebbers opgezet waarmee Martin en ik in een maand tijd toewerken naar een theaterconcert met de mooiste Nederlandse kleinkunstliedjes. Inmiddels zongen honderden mensen al mee in een theaterconcert en zijn vele voorstellingen gespeeld in diverse theaters.

Creatief geweten
Waar Martin ‘hoofd inspiratie, (koor)zang en publiek entertainment’ is, geniet ik van mijn rol als ‘creatief geweten’ binnen onze samenwerking. Martin heeft van nature ‘het grote publiek’ op het oog. Ik ga eerder voor de vervreemdende muzikale keuzes. Dat werkt goed in onze samenwerking. Houdt de balans mooi in het midden
Ik probeer binnen de setting van Vier Maten Glimlach de arrangementen en muzikale begeleiding op niveau te houden en functioneer tijdens de repetities en voorstelling als bandleider voor onze muzikanten.

Ondernemen en Samenwerking opbouwen
Ook is het leuk om binnen ons eigen project zelf creatief te ondernemen, te communiceren met de enthousiaste koorleden, en samenwerking op te bouwen met theaterprogrammeurs van kleine en grote zalen.

meer op www.viermatenglimlach.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s