Laat je opnemen bij Henk Doest…

En dan met name je liedjes en of instrumentale stukken… De afgelopen maanden wisten verschillende artiesten en muzikanten de weg naar Henks studio te vinden. Henk: “Ik zit steeds vaker met muzikanten van heel divers pluimage in mijn studio aan huis. Erg inspirerend moet ik zeggen… Een greep uit de afgelopen weken”.

Zangeres/liedjesschrijver Elise Mannah kwam regelmatig langs om te werken aan nummers van haar nieuwe album en we hebben de pianoliedjes live aan de vleugel opgenomen. Naast pianist was ik ook producer van dit derde album van Elise. De cd is inmiddels uitgekomen. Zie hier. Elk liedje is een mooi miniatuurtje geworden en Elise neemt ons als constante factor mee op reis door haar wereld waarbij allerlei heel verschillende muzikanten kleur en smaak toevoegen. Een theatraal en toch ook authentiek totaalplaatje is ontstaan. We zijn er stiekem best trots op”.

Ook was Elly Zuiderveld, nu zonder Rikkert maar wel samen met haar medespelers uit theaterstuk ‘de Maria monologen”, te gast. Met haar gitaar en herkenbare stemgeluid hebben we mooie momenten uit de voorstelling vastgelegd, ook met de andere spelers. Een koptelefoon hoefde Elly niet. En een tweede take was ook niet nodig. “Ik heb het liedje toch al helemaal gezongen?” zei Elly.

 

Mooi om haar manier van werken te ondersteunen aan de vleugel en als opname leider.” Het afgelopen jaar toerde Henk als pianist mee met de muzikale voorstelling Maria monologen en was de vraag groot naar een cd met de liedjes. Verder werkt Henk o.a. aan nieuwe liedjes van Sanne Kleis (waarvan hij het solo album ook produceert) en diverse andere artiesten die de afgelopen weken langskwamen om samen te werken. Ook eens mogelijkheden verkennen en aanschuiven aan de vleugel? Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s