Vier maten Glimlach

Van alle koorprojecten die Martin Brand en ik doen is dit er ook 1 🙂

Maar hij is ook weer leuk, dus ik licht hem er gewoon even uit:

Zangers welkom in theaterproject Vier Maten Glimlach
„Een concert met de mooiste Nederlandse (theater)liedjes”

Zangers met een voorliefde voor het betere Nederlandstalige lied van bijvoorbeeld Toon Hermans, Frank Boeijen, Stef Bos en Annie MG Schmidt, kunnen in april hun hart ophalen. Vier Maten Glimlach, het theaterkoor project met Martin Brand en Barbara Lok komt opnieuw naar de Voorveghter in Hardenberg. Enkele tientallen deelnemers gaven zich al op voor het projectkoor. “Er is nog volop ruimte voor enthousiastelingen die wel eens willen optreden in theater de Voorveghter” laat de organisatie weten. Zangervaring is niet vereist. In vier repetities zal onder leiding van Martin Brand en pianist Henk Doest worden toegewerkt naar een sfeervol avondvullend theaterconcert met begeleiding van professionele muzikanten.

Initiatiefnemers Henk Doest en Martin Brand staan voor hun tweede Hardenbergse avontuur. “Twee jaar geleden hebben we hier een prachtige avond beleefd en verschillende deelnemers hoopten dat we dit projectkoor nog eens zouden opzetten” zegt dirigent Brand. Het team heeft inmiddels 8 voorstellingen begeleid in diverse theaters. “Wij vinden het mooi om zangers een theaterpodium te bieden en genieten volop van het proces met enthousiaste mensen. Het resultaat tot nu toe is altijd een inspirerend en verrassend concert. Ik zie er echt naar uit.”

Henk Doest voegt toe: “Het is voor ons zo leuk om te zien hoe mensen genieten van de muziek en de onderlinge sfeer tijdens zo’n projectmaand. Er zijn niet veel plekken waar die mooie liedjes van toen en nu worden gezongen. Ze roepen een bepaalde warmte op. Vaak blijven mensen na afloop nog gezellig nazitten met een hapje en drankje.”

Repetities zullen plaatsvinden op woensdagavond 1, 8, 15, 22 april zijn van 19:30 tot 22:00 uur. Generale repetitie en het concert op zaterdag 2 mei. Deelname bedraagt 45 euro. Meer informatie, filmpjes en inschrijven op www.viermatenglimlach.com

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s