zomeractie

Unknown

Bij het opruimen van mijn kamer kwam ik een aantal cd’s tegen met beschadigd hoesje: cd’s en boekjes zijn gewoon nieuw, alleen het plastic wat beschadigd. Deze kunnen we natuurlijk niet voor normale prijzen verkopen, vandaar deze zomeractie… Ga je op vakantie en lijkt je het leuk om wat nieuwe muziek mee te nemen, of is je oude cd versleten? Vind je de muziek belangrijker, en doe je er zelf wel even een nieuw hoesje omheen?

Welke cd’s heb ik liggen? Beide cd’s van Newday hab ik op voorraad (met beschadigde hoes), en de cd: Dichtbij Mattheus.

Newday is mijn eigen band, met een mix van soul, jazz. Engelstalig, vrolijk, intens, maar altijd uitgesproken…

Dichtbij Mattheus is muziek uit de Mattheuspassion van Bach, vertaald in het Nederlands en: we hebben er een kleinkunst versie van gemaakt. Met Martin Brand, Talitha Nawijn, Larissa Baak, en vele anderen.

Prijs: ik dacht zo: 8 euro inclusief verzenden, 3 cd’s voor 20 euro inclusief verzenden.

laat maar weten!

8 Comments

 1. Hoi Henk,

  Deze zomeractie lijkt mij wel wat ik was er nog steeds niet aan toegekomen om de CD’s afzonderlijk te bestellen dus op deze manier heb ik ze meteen allemaal 🙂

  Groet Kevin

   1. Hoi Henk, ja je hebt hier zeker al op gereageerd 😃 Heb er al vele uren naar geluisterd. Ze zijn al bijna versleten 😉 Maar bedankt voor het vragen. Groet Kevin

 2. Hoi Henk,

  Deze zomeractie lijkt mij wel wat ik was er nog steeds niet aan toegekomen om de CD’s afzonderlijk te bestellen dus op deze manier heb ik ze meteen allemaal 🙂

  Groet Kevin

 3. Hoi Henk, Ik ben zo ongeveer een jaar te laat, maar heb erg interesse in je cd Dichtbij Mattheus! De Mattheus is zo ongeveer een van de briljantste werken van Bach die ik ken.Ik ben benieuwd in welk jasje jullie dit stuk gegoten hebben…. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s