Wroeten in jezelf

Wees niet bang, het gaat prima met me, maar dit weekend een leuk experiment beleefd: een workshop met een HULPVERLENER…
Zeker geen huilgesprekken, maar constructief en eerlijk kijken naar onze communicatie, en hoe we ons (muzikaal) beter kunnen uiten… Leuke is, dat mijn zwager Roel Vonk de hulpverlener was, dus ons teamwork zat wel goed!
Nieuwsgierig? nodig ons uit…

20130918-122333.jpg

1 Comment

  1. Ha Henk,
    Aan de foto is het niet te zien, dat het goed met je gaat……Bij die workshop is Martin ook vast goed te gebruiken! Begrijp ik het goed dat jullie een muzikale,dramatische zoektocht met mensen aanbieden in de vorm van een workshop, op zoek naar jezelf in muzikale vorm? Of met muziek op een goede manier leren communiceren…is er een tryout bij te wonen??? Gaat het weer een beetje, meneer Henk,na al die dramatiek ,ala dhr. Droge
    Muzikale groet van Mariet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s