nou, dat was me wat!

daar sta je dan, om negen uur ’s avonds, met je goede gedrag, lekker voorbereid enz. Ik kan elk moment in m’n uppie gaan beginnen. Toch kon ik de gedachte niet onderdrukken: zal ik gewoon naar huis toe rijden en doen alsof ik er niet ben? Gelukkig niet gedaan, gewoon opgelopen en gaan spelen. Maar maf dat ik het toch zo spannend vond. Ik merkte ook wat voor klus het is om een optreden helemaal te ‘dragen’. Veel respect voor mensen die dat dus dagelijks doen!

Reacties waren erg positief na die tijd. Ben ik blij dat ik het toch gedaan heb? zeker! Volgende week weer? nog geen concrete plannen (dit was toch een soort experiment). Maar wat mij betreft: missie geslaagd, en wat ik tot nu toe geleerd heb: je investeert nooit iets voor niets, so you never know…

gelukkig had ik de volgende dag pas om drie uur een dvd opname, dus lekker de tijd om na te genieten 🙂

nu maar eens het zonnetje in… fijne dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s