Weer nieuwe gezichten onthouden…

2012-02-29 22.29.19De komende maanden zal Henk, in samenwerking met Martin Brand, drie grote projectkoren begeleiden naar een optreden. Samen doen er zo’n 450 mensen mee met gospelproject ‘Praise United’ in Zwolle en Leeuwarden en theaterconcert ‘Vier Maten Glimlach’ in Hardenberg. Dat worden dus weer een hoop nieuwe gezichten en veel ontmoetingen. Henk: “Het is altijd super leuk om te werken met enthousiaste projectzangers. Het is toch anders dan een ‘vast’ koor of team. Deze mensen komen voor een maand om iets inspirerends mee te maken en een bijdrage te leveren aan een groot concert. Voor mij is de weg naar het concert minstens net zo leuk als de uitvoering zelf. De verwachting van mensen is hoog en hun inzet ook. Dan kan het eigenlijk bijna niet anders dan een succes worden.

Martin en ik hebben al heel wat keren grote projectkoren begeleid, maar de dag dat we alles volgens ‘het boekje’ afwerken en ergens simpelweg ‘ons werk komen doen’ is het wat ons betreft klaar. We willen open ogen en oren hebben voor wat er nu voor ons gebeurd en daarop inspelen. Wat het zal worden? We zullen wel zien, tot nu toe was elk koorproject een feest. Ook eens zoiets organiseren in jouw omgeving? Het is niet zo moeilijk. Het begin is even een mailtje sturen… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s