Nieuwe website!

“Tjonge… HenkDat jij zomaar even komt binnenlopen in mijn nieuwe ‘huisje’. Welkom. Deze website is volop in ontwikkeling en ik vind het leuk om je hier mee te nemen in de dingen die ik doe, tegenkom en beleef. En natuurlijk hoop ik ook van jou te horen. Het kan natuurlijk niet van 1 kant komen…”

7 Comments

  1. Hoi Henk, Je site ziet er mooi uit, had al een paar keer gekeken naar nieuwe items, reageer nu pas, zie iets terug van de hand van de bouwer qua stijl, jullie hebben samen veel kwaliteiten zeg! PU Zwolle gevolgd !Zie al weer uit naar 4 maten glimlach!

  2. Hi Mr Doest,
    Mijn naam is Azara ik woon in de Noordoostpolder/ Nagele en ben zangeres, ik treed op in verschillende kerken. Ik zag en hoorde u samen met Elise Mannah in Leeuwaarden bij de EO met het lied Zij inspireert mij, en raakte zeer onder de indruk niet alleen van haar zang maar ook van uw spel, ik wil u vragen: mag ik die piano partituur van u zodat ik dat wonderschone lied ook bij mij in de gemeente mag zingen? Groetjes aan Martin, Heel veel liefs Azara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s